Családunkban több generációra visszamenőleg vannak hagyományai a szőlőtermesztésnek és borkészítésnek. Saját boraimat 2000 óta készítem. Jelenleg mindössze fél hektáron gazdálkodunk a Balaton-felvidéken, Lesencefalu határában a Hosszúberek dűlőben. Elsősorban vörösborokat készítek Shiraz /Syrah fajtából, melyeket 12-15 hónapig érlelek 225 literes magyar tölgyfahordókban (vegyesen 2/3-ad részben új és 1/3-ad részben többször töltött hordókban), majd palackozás után egy évvel kerülnek a fogyasztókhoz legkorábban.

Filozófiánk, hogy a bor a természet és az ember közti harmóniát közvetítse. Ma, amikor a mezőgazdaság jelentős terhet jelent környezetünkre, úgy gondoljuk, felelősen csak ökológiai szemlélettel szabad gazdálkodni. Szerencsére, területünk adottságai és a fajtaválasztás lehetővé teszik, hogy az ökológiai gazdálkodásban elfogadott növényvédelemmel egészséges szőlőt tudjunk termeszteni, amely ha alacsony tőketerheléssel párosul, kiváló minőséget ad. Természetesen nem használunk gyomirtószereket és műtrágyát sem. A szőlőtermelésen túl, igyekszem a borok elkészítésekor is csak a legminimálisabb / legtermészetesebb beavatkozásokat elvégezni (fehér és rosé borok esetében természetes agyagásványokkal való derítés). A vörösborok hosszabb érlelési ideje alatt természetesen stabilizálódnak, derítésre nincs szükség.